Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس،‌ بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی مخابرات، فناوری‌اطلاعات و راه‌حل‌ های نوآورانه (ایران تله‌کام ۱۴۰۰)، از ۲ تا ۵ دی ماه، از ساعت ۸ تا ۱۵ در سالن ۸ محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌ المللی تهران در حال برگزاری است.

نمایشگاه امسال بعد از دو سال شیوع ویروس کرونا در کشور برگزار شده اما حال و هوای کرونا باز هم در این نمایشگاه موج می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اثر عواقب همه گیری ویروس کرونا، امسال نمایشگاه بزرگ تلکام که مهم ترین رویداد نمایشگاهی حوزه ICT است و هر سال بزرگ تر می شد، فقط در 2 سالن 8-9 و 7 برگزار شد.

خبرنگار فارس در بازدید از نمایشگاه تلکام، گزارشی از حال و هوای بیست و دومین  بیست‌ و دومین نمایشگاه تلکام با طمع کرونا تهیه کرده است.


نمایشگاه تلکام در دو سالن 8-9 و 7 برگزار شد

نمایشگاه امسال از روز 5 شنبه آغاز به کار کرد و در واقع شنبه اولین روز نمایشگاه در هفته کاری بود. همیشه افتتاحیه تلکام از روزهای دیگر نمایشگاه مهم تر بود و چندین مقام دولتی برای افتتاحیه حضور پیدا می کردند اما امسال وزیر ارتباطات هم در سومین رو ز از نمایشگاه تلکام، از نمایشگاه بازدید کرد. اگرچه مقامات دولتی و خصوصی برای بازدید از نمایشگاه آمدند اما حتی مدیران برخی شرکت‌های بزرگ هم در نمایشگاه دیده نشدند.


امسال وزیر ارتباطات هم در سومین رو ز از نمایشگاه تلکام، از نمایشگاه بازدید کرد

در حالی که هر سال همراه اول و ایرانسل دو سالن مجزا داشتند اما امسال همه در یک سالن جمع شده بودند و در این بین جای خالی رایتل مشهود بود.

در پیگیری خبرنگار فارس،‌ افرادی در غرفه های نزدیک به محلی که قرار بوده غرفه رایتل برپا شود، گفتند که حضور رایتل در آخرین روز از برگزاری نمایشگاه منتفی شده و رایتل از حضور منصرف شده است و چند شرکت دیگر هم که قرار بود در این محل حضور داشته باشند،‌به نمایشگاه نیامده‌اند.  در نتیجه این تصمیم های ضرب الاجلی سالن نمایشگاه با پارتیشن کوچک تر شده است.

همیشه یکی از جاذبه های نمایشگاه تلکام دریافت سیم کارت و شارژ بوده است که همین مشوق بسیاری از بازدیدکنندگان غیرتخصصی را به نمایشگاه می کشاند. امسال هم همراه اول سیم کارت کودک یا انارستان ارائه می‌کرد که البته حضور در نمایشگاه برای دریافت سیم کارت ضرورتی نداشت و علاقمندان می توانستند روی سایت هم برای دریافت این سیم کارت ثبت‌نام کنند. اما همین امر روز جمعه خانواده‌ها را به همراه فرزندانشان برای تفریح به نمایشگاه آورد.

همچنین گشتی در نمایشگاه نشان می داد که امسال از اتحادیه مخابرات و سندیکای مخابرات در نمایشگاه حضور ندارند؛ اگرچه که برای بازدید آمده بودند اما اقدام به غرفه سازی نکرده بودند. 


امسال برخی از بازیگران مهم این صنعت در نمایشگاه حضور نداشتند البته قهری هم در کار نبود

یکی از غایبان بزرگ امسال هم، شرکت تولدی کننده تجهیزات مخابراتی پایا است. پایا که یکی از مهمترین بازیگران این صنعت است هم به نمایشگاه نیامده است و احتمال می رود که شاید برای حضور در الکامپ برنامه داشته باشد.

نظر چند غرفه دار را درباره نمایشگاه امسال جویا شده ایم. قدیری مدیر یک غرفه تولیدکنندگان تجهیز مخابراتی به خبرنگار فارس، گفت: امسال بیشتر غرفه‌دارها در نمایشگاه هستند تا بازدیدکننده. 2 روز اول نمایشگاه هم در روزهای تعطیل هفته بود و عملا حضور افراد متخصص را در این روزها کمتر داشتیم. 


تلکام امسال فضای خالی زیاد داشت

او گفت: نمایشگاه امسال کوچک است اما ما چون امسال از محصول مان رونمایی کرده ایم ترجیح دادیم در نمایشگاه باشیم. اما با توجه به بازدیدهایی که در دوره های قبلی نمایشگاه داشتم می دانم که نمایشگاه با روزهای معمولی فاصله زیادی دارد.


تجیهزات مخابراتی و شبکه یکی از اجزای اصلی نمایشگاه تلکام است

اما باوجود خلوتی و کوچک تر بودن نمایشگاه امسال، هزینه های حضور در نمایشگاه ارزان نبوده است. یک غرفه دار که با محصول دانش بنیان با غرفه ای معمولی حضور یافته بود، درباره میزان هزینه حضورش در نمایشگاه گفت: ما 20 میلیون تومان برای غرفه‌سازی هزینه کرده‌ایم اما غرفه‌ همسایه مان 120 میلیون تومان هزینه کرده‌اند. 

این غرفه ها در مجموع نسبت به هزینه های شکیل تر اپراتورها، ظاهری معمولی داشتند.

غفار، یکی دیگر از غرفه داران درباره کیفیت و سطح نمایشگاه امسال تلکام، به خبرنگار فارس، گفت: بالاخره باید دوباره نمایشگاه ها به راه بیفتند. اگر نمایشگاه‌های این چنینی برگزار نشود شرکت سهامی نمایشگاه‌ها هم درآمدی نخواهد داشت و صنعت نمایشگاه داری کشور چه خواهد شد؟ 

وی گفت: اگر تله‌کام برگزار نمی‌شد روی برگزاری دیگر نمایشگاه ها هم اثر می گذاشت. برای مثال دیگر نمایشگاه‌هایی که همزمان با تلکام برگزار می شوند مثل نمایشگاه مبل هم منتفی یا بی رونق می‌شدند. 


از چند سال پیش 5G روند پیش روی همه شرکت های مخابراتی است

او معتقد است که با این حال،‌ روند برگزاری نمایشگاه های تخصصی در سال های اخیر نشان می دهد که به طور کلی نمایشگاه‌ها به شکل عمومی در پایان راه خود هستند و جای خود را به نمایشگاه های دیگر می دهند. برای مثال نمایشگاه اکسپو 6 ماه برگزار می‌شود و تمام صنایع کشورها در آن حضور دارند و هر کشوری 6 ماه فرصت دارد که خود را در این نمایشگاه عرضه کند. همچنین و شرکت‌های بزرگ فناوری مثل ال جی و سامسونگ هم نمایشگاه‌های اختصاصی خود را برگزار می‌کنند.

محسنی، از مسوولان یک شرکت مخابراتی با بیان نقاط قوت و ضعف نمایشگاه امسال به خبرنگار فارس،‌گفت:  نمایشگاه امسال اندازه کوچک‌تری از نمایشگاه تلکام اصلی بوده است.

وی گفت: یکی از کاستی‌های این نمایشگاه عدم حضور چشمگیر تولیدکنندگان صنعت مخابرات و ارتباطات است. اما برای شرکت هایی که در حوزه خدمات B TO B یا خدمات سازمانی فعالیت می‌ کنند، نمایشگاه مفید بود و در لایه اپراتوری سرویس‌ هایی را دیدیم.


شرکت مخابرات و شرکت های نزدیک به این حوزه کسب و کاری، به عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت ICT در سالن 7 حضور دارند

وی گفت: همچنین قابلیت هایی در بحث IOT یا اینترنت اشیاء، مودم و راهکارهای فناوری پایه در نمایشگاه عرضه شده است، از جمله نقاط قوت نمایشگاه تله کام امسال است.

وی در پاسخ به این سوال که با تجربه نمایشگاه امسال باز هم می توان گفت که برگزاری دو نمایشگاه مجزا در قالب تلکام و الکامپ مورد نیاز است؟ گفت: برگزاری نمایشگاه تلکام امسال نشان داد که برگزاری این نمایشگاه‌ واجب است و یکی از اصلی ترین فواید برگزاری آن این است که کسانی که درصدد راه‌اندازی کسب و کارهای جدید هستند، در این نمایشگاه با دیدن مسیر بازیگران بزرگ صنعت، می‌توانند نیازهای روز بازار را متوجه شوند.

خوش رو، یک شرکت بزرگ تولید کننده باتری، امسال برای اولین سال در نمایشگاه حضور پیدا کرده بود. یکی از مدیران این شرکت در غرفه، به خبرنگار فارس، گفت: این شرکت باتری‌هایی که در دستگاه‌های UPS استفاده می‌شوند را در این نمایشگاه عرضه کرده است. مخاطب این شرکت همه تجهیزات مخابراتی که از باتری استفاده می کنند هستند. او گفت باتری یکی از نیازهای اصلی این صنعت است و تولید بومی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی گفت: نمایشگاه نسبت به نمایشگاه قبلی که در آن شرکت کرده بودند یعنی صنعت خودرو خلوت‌تر بوده است و فعلا بازدیدکنندگان و مشتری ها از صنعت مخابرات در مرحله کسب اطلاعات از ما هستند.

یکی دیگر از بخش های نمایشگاه به حامیان کسب و کارها و شرکت های دانش بنیان اختصاص دارد. شرکت مادر تخصصی حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این مسئولیت را انجام می دهند.


شرکت حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، زمینه حضور چند شرکت دانش بنیان را در نمایشگاه فراهم کرد

شرکت مادر تخصصی حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت چندین محصول که با حمایت این شرکت به نمایشگاه تلکام امسال راه پیدا کرده بودند معرفی شده بود. 

شرکت‌ سدنا که در حوزه تولید پریز و تبلت فعال است، شرکت واف که تولیدکننده مودم است، شرکت صمیم، شرکتی است که پنل ‌های کنترل صوتی و تصویری می‌سازد و این پنل ها در استودیوهای پخش مد مورد استفاده قرار می‌گیرند و شرکت کارت اعتباری فارس که کانیکتور و فیبر نوری می‌سازد، از جمله این شرکت ها هستند که با حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

طبق گفته مسوول غرفه، این صندوق در 25 سال اخیر وظیفه حمایت از این شرکت ها را انجام داده است. در همین نمایشگاه هم حدود حداقل 60 متقاضی برای دریافت خدمات به غرفه این شرکت در نمایشگاه مراجعه کرده اند و کسب اطلاع کرده اند.

فناوری های زیستی، برق، الکترونیک، لیزر، فوتونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، نرم افزارهای رایانه ای، فناوری نانو و انرژی های نو و تجدید پذیر از جمله صنایع مورد حمایت این شرکت هستند.

در پاویون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 20 شرکت دانش بنیان که مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات، مخابرات و ارتباطات هستند حضور دارند. سلمانی یکی از مسوولان غرفه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به خبرنگار فارس‌، گفت: این شرکت ها در حوزه نرم‌افزار یا سخت‌افزار فعالیت می‌کنند و هرکدام محصولی در نوع خود بی‌نظیر را تولید کرده‌اند و با حمایت معاونت در نمایشگاه حضور دارند.


معاونت علمی با حمایت از شرکت های دانش بنیان حوزه ICT به حضور آنها در نمایشگاه کمک کرده است

یوسفی، مسوول تسهیلات دانش بنیانی در این باره به خبرنگار فارس‌، اطلاعات بیشتری ارائه کرد و گفت:‌ طبق روال حمایتی معاونت از شرکت های دانش‌بنیان‌، از این شرکت ها برای توسعه بازار با وام بلاعوض حمایت می شود. معاونت از این شرکت ها حمایت 90 درصدی برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی انجام می دهد و شرکت ها را به نمایشگاه ها اعزام می کند.

نمایشگاه تلکام امروز در حالی آخرین روز خود را پشت سر می گذارد که می توان برگزاری این نمایشگاه را نویدی برای برگزاری دوباره سایر نمایشگاه های تخصصی این حوزه دانست. تلکام 22 هرچند کوچک تر اما برگزار شد و نشاط دوباره ای را هر چند اندک بعد از 2 سال همه گیری شیوع ویروس کرونا به صنعت داد.

گزارش تصویری این بازدید را از این لینک ببینید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه اینترنت فناوری اطلاعات وزارت صنعت تلکام وزیر ارتباطات نمایشگاه تلکام خبرنگار فارس نمایشگاه امسال معاونت علمی نمایشگاه ها شرکت ها دانش بنیان حضور دارند برگزار شد شرکت ها سیم کارت کوچک تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی با ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی آغاز به کار کرد.

نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان بزرگترین رخداد صنعتی و تجاری ایران در این حوزه که سالانه با حضور جمع کثیری از شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برپا می‌گردد که شعار امسال این نمایشگاه، صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه است و ۱۲ کشور جهان در نمایشگاه حضور پیدا خواهند کرد که از جمله آنها، روسیه، چین، فرانسه، ژاپن، هندوستان، اتریش، آرژانتین و بلاروس هستند.

در این رویداد دانش‌بنیان‌ها و فناور‌ها جایگاه به‌خصوصی خواهند داشت و در این دوره نمایشگاه، رابطه بخش خصوصی و دولتی مستقیم و بدون واسطه خواهد شد.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی فرصتی است تا شرکت‌های فعال در این صنعت دستاورد‌ها و محصولات خود را در معرض بازدید دست اندرکاران و متخصصان این صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازار‌ها و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت‌ها و نوآوری‌های آتی خود را هدایت نمایند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد
  • بیست هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد
  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آغازبه‌کار کرد
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • حضور فعال شرکت نفت فلات قاره ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها